Για ένα ακόμη ματς ο Ολυμπιακός «τράφηκε» από την άμυνά του, όπως δήλωσε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ μετά την άνετη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ (80-55).

«Η άμυνα ήταν το κλειδί για τη νίκη μας και δώσαμε το στίγμα μας από την αρχή. Κρατήσαμε τον ΠΑΟΚ χαμηλά στο σκορ και αυτό είναι πολύ σημαντικό απέναντι σε μια ομάδα με τόσο καλούς σκόρερ. Από την άμυνά μας πήραμε ρυθμό και για την επίθεση», τόνισε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ.

Για το εντυπωσιακό κάρφωμα που έκανε ξεσηκώνοντας το κοινό, είπε: «Ποτέ δεν ξέρω πριν δω το ριπλέι αν ένα κάρφωμα είναι καλό. Το καταλαβαίνω συνήθως από τον κόσμο. Σήμερα υπήρχε πολύς κόσμος και είναι πολύ καλό αυτό».

Όσο για το ματς της Πέμπτης με τη Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια, τόνισε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που θέλει πολύ τη νίκη. Εμείς από τώρα κοιτάζουμε αυτό το παιχνίδι».

Ο Οθέλο Χάντερ στο ίδιο μήκος κύματος είπε: «Η άμυνα ήταν κλειδί για τη νίκη. Όταν παίζουμε καλή άμυνα, μπορούμε να σταματάμε τον αντίπαλο και να βγάζουμε φάσεις μπροστά», ενώ ερωτηθείς αν τα δικά του καρφώματα είναι καλύτερα από του Πέτγουεϊ, απάντησε: «Μπα, δεν μπορώ να τον ανταγωνιστώ σε αυτό το κομμάτι».

Πηγή: sport-fm.gr