Ο Άρης είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά δεν το έκανε και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, έφυγε από τη Θεσσαλονίκη με την ισοπαλία.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν την κατοχή της μπάλας μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, με το ποσοστό να είναι 61%-39%, χωρίς όμως αυτό να μεταφράζεται και σε μεγάλες ευκαιρίες. Τουλάχιστον πρώτο 25λεπτο, γιατί στη συνέχεια οι κίτρινοι απείλησαν τόσο με τον Σάσα (34′) όσο και με τους Γκαρσία (37′), Δεληζήση (39′) και Μαντσίνι (43′).

Οπως έκλεισε το πρώτο μέρος, έτσι άνοιξε το δεύτερο, με τον Αρη να πλησιάζει στο 1-0 στο 46′ με τον Μαντσίνι, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά στο τετ α τετ με τον Διούδη. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στο 68′ χρειάστηκε η εντυπωσιακή επέμβαση του Διούδη σε εκτέλεση φάουλ του Γκάμα για να μη γίνει το 1-0, με τον Παναθηναϊκό να μένει με 10 παίκτες στο 72′ αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Πούγγουρας για σπρώξιμο εκτός φάσης στον Μαντσίνι.

Παρ’ όλα αυτά, οι πράσινοι άντεξαν στην πίεση του Άρη και έφυγαν από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με το 0-0, χωρίς βέβαια αυτό να αλλάζει κάτι βαθμολογικά.

Άρης: Κουέστα, Σάκιτς (84′ Σούντγκρεν), Δεληζήσης, Ροζ, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια, Γκαρσία, Μπερτόγλιο (64′ Γκάμα), Μαντσίνι (79′ Μπρούνο), Μάνος.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ (53′ Σάντσες), Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Χατζηγιοβάνης (63′ Ιωαννίδης), Αλεξανδρόπουλος, Σανκαρέ (76′ Μπουζούκης), Βιγιαφάνιες, Καρλίτος (63′ Μαουρίσιο), Μακέντα (76′ Καραγιάννης).