Με γκολ του Μπαρμπόσα ο Παναιτωλικός πήρε μεγάλη νίκη επί του ΠΑΣ στα Γιάννινα και αύξησε τις ελπίδες του για αποφυγή του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο ξεκίνημά του, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους και τους Αγρινιώτες να βρίσκουν τελικά… γκολ. Στο 20′, συγκεκριμένα, ο Εντιγκά σέντραρε και ο Μπαρμπόσα με ωραία κεφαλιά έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά στάθηκαν άτυχοι στο 39′ αφού η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά την προσπάθεια του Ελευθεριάδη και η πίεση συνεχίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο ΠΑΣ έφτασε να έχει κατοχή μπάλας 75%-25% αλλά κλασικές ευκαιρίες δεν μπορούσε να δημιουργήσει και έτσι ο Παναιτωλικός κράτησε το 0-1 και πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη, περιμένοντας και το αποτέλεσμα στο ΑΕΛ – ΟΦΗ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πήλιος, Οικονομόπουλος (46′ Κριζμάν), Παντελάκης, Κάργας, Κάστρο, Ντομίνγκεζ (64′ Δούμτσης), Λιάσος, Ελευθεριάδης (64′ Παμλίδης), Μπρέμερ (64′ Νάουμετς).

Παναιτωλικός: Κνετ, Μανθάτης (79′ Ματσόλα), Ντάλσιο, Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης, Εντινγκά, Μπαρμπόσα, Ντίας, Μεντόσα (85′ Καρέλης), Ντουάρτε (72′ Ταχάρ), Βέργος (79′ Μαλής).