Την πεποίθηση του ότι δεν αργεί η ώρα που θα κατακτήσει έναν μεγάλο τίτλο, εξέφρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Το ανώτερο που μπορεί να πετύχει είναι να κατακτήσει ένα Γκραν Σλαμ. Πριν φτάσει εκεί, όμως, προηγείται ένα Masters και ο Έλληνας τενίστας πιστεύει πως είναι κοντά σε αυτό. Και γιατί όχι, να είναι το Miami Open, στο οποίο θα συμμετάσχει και για το οποίο έκανε δηλώσεις από τη Φλόριντα, όπου βρίσκεται.

«Θα ήμουν ευτυχισμένος αν έφευγα από εδώ με τον τίτλο. Η ευκαιρία δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα, αλλά νιώθω πως πλησιάζω. Αλήθεια το θέλω πολύ και η επιθυμία είναι εκεί. Πάντα ήταν. Συνεχώς δουλεύω για να γίνομαι καλύτερος και αυτό θα με βοηθήσει να κερδίσω κάποια στιγμή τίτλους σε Masters 1000 τουρνουά. Επίσης πιστεύω πως χρειάζομαι περισσότερες ευκαιρίες για να βρεθώ εκεί», είπε ο Τσιτσιπάς, ο οποίος αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι οι Τζόκοβιτς, Ναδάλ και Τιμ δεν θα πάρουν μέρος στο συγκεκριμένο τουρνουά.

«Είναι μια ευκαιρία, δεν θα πω ψέματα. Υπάρχουν όμως και πάλι πολλοί καλοί παίκτες που δεν είναι στο Top 5, όμως παίζουν εκπληκτικό τένις. Δεν θεωρώ πως είμαι μέσα στα φαβορί», σχολίασε ο Έλληνας τενίστας και κατέληξε.

«Μου αρέσει να μπαίνω σε ένα τουρνουά με χαμηλές προσδοκίες και να χτίζω μέσα σε αυτό την αυτοπεποίθησή μου. Έχω επίσης δύσκολη κλήρωση παρά τις απουσίες. Πρέπει να παλέψω πολύ σκληρά και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».