Μπορεί ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ να ήθελε να έχει στη διάθεσή του τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Μανωλά, όμως απ’ ότι φαίνεται οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα επιστρέψουν στην Εθνική Ελλάδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην αθλητική εκπομπή του OPEN, οι δύο αμυντικοί επιμένουν στην απόφασή τους να μην επιστρέψουν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αντίθετα, στη «γαλανόλευκη» θα επιστρέψουν οι Στέφανος Καπίνο και Κυριάκος Παπαδόπουλος, ενώ ο Ολλανδός τεχνικός θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα καλέσει τους Σωκράτη Διούδη και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Οι παίκτες που φαίνεται να έχουν μία εξασφαλισμένη θέση στις κλήσεις για τα ματς με Ισπανία και Γεωργία είναι οι εξής: Βλαχοδήμος, Καπίνο, Τζαβέλλας, Χατζηδιάκος, Σβάρνας, Κ. Παπαδόπουλος, Μαυροπάνος, Μπακάκης, Ανδρούτσος, Μαυρίας, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Κυριακόπουλος, Λυκογιάννης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Σιώπης, Φορτούνης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Πέλκας, Λημνιός, Μασούρας, Χατζηγιοβάνης, Γιακουμάκης, Τζόλης, Παυλίδης.