Στο προσκήνιο επανέρχεται το θέμα Κατσουράνη για την ΑΕΚ, καθώς δύσκολα θα προχωρήσει η υπόθεση Κουρμπέλη. Ρώτησε για την Ένωση ο Ντάνκο Λάζοβιτς.

Η ιστορική πρόκριση του Αστέρας Τρίπολης στα play-off του Europa League εις βάρος της Μάιντς, μετά τη χθεσινοβραδινή νίκη με 3-1 έκανε μεγαλύτερη την απόσταση ανάμεσα στον νεαρό μεσοαμυντικό και την ΑΕΚ.

Η Ένωση διατηρούσε βάσιμες ελπίδες για να τον αποκτήσει το φετινό καλοκαίρι σε περίπτωση αποκλεισμού των Αρκάδων, οι οποίοι ωστόσο τα πήγαν περίφημα στις δύο αναμετρήσεις με τη γερμανική ομάδα. Μέχρι την Πέμπτη οι απαιτήσεις των «γαλαζοκίτρινων» έφθαναν τις 500.000 ευρώ. Πλέον, η τιμή του έχει αρχίσει και ανεβαίνει σε απαγορευτικά επίπεδα για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι θα κάνουν τις τελευταίες τους κινήσεις, μπαίνοντας σε επίσημες διαπραγματεύσεις. Αν δεν υπάρχει ανατροπή στα επόμενα 24ωρα, τότε θα μιλάμε για οριστικό «ναυάγιο».

Στην ΑΕΚ έχουν αρχίσει και στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις. Όπως αυτή του Κώστα Κατσουράνη, του οποίου το όνομα παίζει και πάλι δυνατά.

Από όταν αποτέλεσε παρελθόν ο Νίκος Λυμπερόπουλος από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, κόπηκαν οι… γέφυρες επικοινωνίας με τον 35χρονο μέσο. Ωστόσο, ο ίδιος εμφανίζεται θετικός στο να συζητήσει με την ΑΕΚ. Αυτόν τον καιρό έχει επαφές με συλλόγους του εξωτερικού, ενώ παράλληλα προπονείται μαζί με τον Σωτήρη Νίνη στον Άγιο Κοσμά, ώστε να κρατηθεί σε καλή κατάσταση.

Πλέον, είναι αργά

Σε επαφή με τον άνθρωπο που πήγε να τον φέρει στην ΑΕΚ είχε ο Ντάνκο Λάζοβιτς αμέσως μετά τον αποκλεισμό της Παρτιζάν από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλησε να μάθει αν τον θέλει ακόμη η ελληνική ομάδα. Αρχικά, περίμενε, κάτι που έχει λογική αν υπάρχουν πιθανότητες να πάρει μέρος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και μόλις είδε πως δεν γίνεται, ασχολήθηκε ξανά με τους «κιτρινόμαυρους». Ωστόσο, από αυτά που άκουσε κατάλαβε πως δεν πρόκειται να έρθει στη χώρα μας, τουλάχιστον σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Πηγή: sport-fm.gr