Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη με τον Παναθηναϊκό και ο Μανόλο Χιμένεθ είδε για ακόμη μία φορά την ομάδα του να δέχεται γκολ από λάθος της.

Η Ένωση βρέθηκε πίσω στο σκορ στη Λεωφόρο, ισοφάρισε με τον Λιβάι Γκαρσία και τελικά το 1-1 δεν άλλαξε, με τον Ισπανό προπονητή να κάνει δηλώσεις στη Nova μετά τη λήξη.

«Μια ισοπαλία απέναντι σε μια καλή ομάδα. Η ΑΕΚ κατά τη διάρκεια του ματς είχε τον έλεγχο, δημιούργησε τις καλύτερες ευκαιρίες. Είχαμε πάρα πολύ κατοχή, αλλά άλλη μια φορά ένα λάθος στις στατικές φάσεις που μας κοστίζει, δεν ξέρω πόσες φορές έχει συμβεί. Γνωρίζουμε ποιες είναι οι αδυναμίες μας, είτε σε man to man είτε σε ζώνη, είτε σε μεικτή άμυνα, ό,τι και να κάνουμε δεν έχει δουλευτεί. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας», είπε αρχικά ο Χιμένεθ και πρόσθεσε.

«Συνέβη το ίδιο και με ΑΕΛ και με Αστέρα. Προσπαθούμε να παίξουμε καλά και να δημιουργήσουμε αλλά νομίζω ότι είμαστε πολύ… αθώοι. Πρέπει οι παίκτες να αντιδρούν καλύτερα στις φάσεις. Χάσαμε δύο βαθμούς από δικά μας λάθη. Πρέπει να έχουμε όρεξη για να τα διορθώσουμε αυτά τα λάθη και θα τα καταφέρουμε».

Όσο για τη συζήτηση που είχε στο τέλος με τον Μπόλονι, είπε: «Λέγαμε ότι το πρόγραμμα είναι δύσκολο και με τις απουσίες και πως είναι δύσκολο να αντικαταστήσεις παίκτες που είναι σημαντικοί για την ομάδα σου. Πρέπει να συνεχίσω να προστατεύω τους παίκτες μου. Είχα στον πάγκο τον Σάκχοφ που είχε επιστρέψει μόλις από τραυματισμό, πραγματικά φοβάμαι να βάλω παίκτες μήπως τραυματιστούν».