Η Λαμία πήγε ξανά στην Τούμπα και ο ΠΑΟΚ της έβαλε ξανά πολλά γκολ, παίρνοντας εύκολα τη νίκη που τον ανεβάζει στη 2η θέση.

Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης οι Θεσσαλονικείς πήραν τη μπάλα και μετέφεραν το παιχνίδι στο μισό γήπεδο, με αποτέλεσμα το γκολ να μοιάζει θέμα χρόνου. Η επιβεβαίωση ήρθε στο 18′, όταν ο Τζόλης έδωσε στον Μπαμπά και αυτός με σουτ από πλάγια θέση έκανε ντεμπούτο με γκολ (1-0).

Ο ΠΑΟΚ είχε το προβάδισμα και είχε διάθεση να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, με αποτέλεσμα το ματς να είναι μονότερμα. Το σκορ, όμως, δεν άλλαξε στο πρώτο ημίχρονο, αφού στο 41′ ο Κάτσικας έκανε εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Κρμέντσικ.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου πάντως και συγκεκριμένα στο 48′, ήρθε και το δεύτερο γκολ με το πλασέ του Τζόλη μετά την πάσα του Ζίβκοβις (2-0). Και μέχρι να προλάβουν να ανασυνταχθούν οι φιλοξενούμενοι, ήρθε και το 3-0 στο 51′ με το πλασέ του Ουάρντα μετά την ωραία προσπάθεια του Ροντρίγκο από αριστερά.

Το μόνο κακό για τους γηπεδούχους ήταν ο τραυματισμός του Τζόλη που άφησε τη θέση του στον Λάμπρου, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να κυνηγάει κι άλλο γκολ. Δεν το πέτυχε στο 64′ αφού η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά το ωραίο σουτ του Ζίβκοβιτς, το πέτυχε όμως στο επόμενο λεπτό με το νέο τρομερό σουτ του Σέρβου (4-0)!

Και αν στο 85′ οι Σφιντέρσκι – Λάμπρου δεν έχαναν διπλή ευκαιρία, το σκορ θα ανέβαινε κι άλλο για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι στη 2η θέση και στο +2 από την ΑΕΚ, περιμένοντας να δει τι θα κάνει ο Άρης κόντρα στον Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Μπαμπά, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Ουάρντα (62′ Καγκάβα), Τζόλης (55′ Λάμπρου), Κρμέντσικ (61′ Σφιντέρσκι).

Λαμία: Κάτσικας, Βλάχος, Βύντρα, Τζέιμς (51′ Σαραμαντάς), Ασίγκμπα, Μπουλούλης (59′ Παλαβαντισβίλι), Μπιάρνασον, Προβυδάκης, Γκαζαριάν (74′ Χατζηστραβός), Πίτι (74′ Νικολόπουλος), Μπα (46′ Βλαχομήτρος).