Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού και ο Λάζλο Μπόλονι είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος για τους παίκτες του.

Οι πράσινοι κατάφεραν να σπάσουν το αήττητο των ερυθρόλευκων και παράλληλα να συνεχίσουν τη δική τους ανοδική πορεία, με τον Ρουμάνο τεχνικό να δηλώνει τα εξής στη Nova μετά τη λήξη.

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα. Σκέφτομαι τους παίκτες μου και σκέφτομαι τους παίκτες που δεν μπόρεσαν να είναι στον αγωνιστικό χώρο κι εκείνους που δεν ήταν στην 20άδα, όμως θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα, όλους τους παίκτες για την πολύτιμη βοήθεια στις προπονήσεις. Αύριο θα είναι κι αυτών η σειρά, οπότε η ομάδα θα είναι πολύ καλή.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά στο πρώτο ημίχρονο συνολικά σαν ομάδα, κατανοώ όμως πως έχουν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη τόσο για εκείνους, όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους εύχομαι το καλύτερο για τον αγώνα της Πέμπτης.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ζήτησα από τους παίκτες μου δύο πράγματα. Καταρχάς να μπορέσουμε να τηρήσουμε στο μάξιμουμ το πλάνο μας και να έχουμε το κουράγιο να ενοχλήσουμε αυτή την ομάδα, τόσο τακτικά όσο και τεχνικά. Έχω την αίσθηση πως σε αρκετές περιπτώσεις δεχτήκαμε την κυριαρχία του αντιπάλου, παρ’ όλα αυτά ο πυρήνας μας έμεινε καλά οργανωμένος μέχρι τέλους, ακόμα και όταν ο Ολυμπιακός έριξε όλα τα χαρτιά στο τραπέζι.

Τελειώνοντας, σκέφτομαι όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού και σκέφτομαι κι όσους ήρθαν να συζητήσουν μαζί μας και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μπορέσαμε να δώσουμε και σε εκείνους χαρά. Θέλω να συνεχίσουν οι φίλαθλοί μας να μας αγαπάνε με τον ίδιο τρόπο που τους αγαπάμε κι εμείς και να μας κατανοήσουν όταν κάνουμε κάποια λάθη».

Για το πόσο σημαντικό ήταν το γρήγορο γκολ: «Όλα τα γκολ είναι σημαντικά και κυρίως το δεύτερο. Δεν ξεχνάω επίσης, τις αποκρούσεις και τα εξαιρετικά αντανακλαστικά που είχε ο τερματοφύλακάς μας. Σήμερα δείξαμε ποιες ήταν οι δυνατότητές μας και συγχαίρω όλους τους παίκτες μας».