Χωρίς «ανάσα» συνεχίζουν οι ομάδες της Super League 1 τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Την Τετάρτη (03/02) και την Πέμπτη (04/02) είναι προγραμματισμένοι οι επαναληπτικοί αγώνες για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, που λόγω της κατάστασης που δημιούργησε ο κορονοϊός, στη διοργάνωση συμμετέχουν μόνο ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας.

Οι ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις ρεβάνς στα έξι παιχνίδια που θα γίνουν, με Παναθηναϊκό και Λαμία να έχουν ήδη περάσει στην επόμενη φάση χωρίς αγώνες.

Για μια ακόμη φορά εκτός ορισμών έμειναν οι Τσαγκαράκης και Παπαπέτρου, μετά τα λάθη που έκαναν στο Ατρόμητος – Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα από τη θέση του ρέφερι και του VAR αντίστοιχα.

Στο ματς της Τρίπολης μεταξύ του Αστέρα και του Άρη, ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Στο Ολυμπιακός – Παναιτωλικός θα είναι ο Γκρατσάνης, στο Απόλλων – ΑΕΚ ο Γεωργακόπουλος, στο ΑΕΛ – ΠΑΟΚ ο Βασιλόπουλος ενώ στα παιχνίδια Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ – Βόλος θα βρεθούν οι Φωτιάς και Μανούχος, αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι το πιο ανοικτό παιχνίδι είναι αυτό στο Περιστέρι, καθώς στα Γιάννενα οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 2-2.

Αναλυτικά οι διαιτητές για τις ρεβάνς της πρώτης φάσης του Κυπέλλου:

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου

  • 15:00 Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα: Φωτιάς (Νατσιόπουλος, Σινιοράκης, 4ος Κουμπαράκης)
  • 17:15 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Γρατσάνης (Πάτρας, Κωνσταντίνου, 4ος Καραντώνης)
  • 19:30 ΑΕΛ – ΠΑΟΚ: Τσακαλίδης (Βασιλόπουλος, Τζιώτζιος, 4ος Βάτσιος)

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου

  • 15:00 ΟΦΗ – Βόλος: Μανούχος (Διπλάρης, Κολλιάκος, 4ος Κουτσιαύτης)
  • 17:15 Αστέρας – Άρης: Σιδηρόπουλος (Αλεξέας, Μαυρουδής, 4ος Ευαγγέλου)
  • 19:30 Απόλλων – ΑΕΚ: Τζοβάρας (Γεωργακόπουλος, Αϊνάλης, 4ος Σκουλάς)