Αρκετή… σκόνη σήκωσε η διαιτησία στην αναμέτρηση Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-1, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Οι αποφάσεις των Πέτρου Τσαγκαράκη (διαιτητή του ματς) και Τάσου Παπαπέτρου (VAR), προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, οι οποίες δεν περιορίστηκαν απλώς σε αυτές των ομάδων και των οπαδών.

Μάλιστα, χθες, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ βρέθηκε στο γραφείο του Βαγγέλη Γραμμένου, έπειτα από πρόσκληση του προέδρου της ΕΠΟ. Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα Live Sport, ο επικεφαλής της Ομοσπονδίας μετέφερε την οργή που υπάρχει στις τάξεις των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής για τους δύο ρέφερι του αγώνα στο Περιστέρι.

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο της συζήτησής τους ο Βαγγέλης Γραμμένος φέρεται να είπε στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ: «Αν δεν τους τελειώσεις, θα έχουμε πρόβλημα…».

Από την πλευρά του, ο Βρετανός αρχιδιαιτητής αποχώρησε προβληματισμένος από το γραφείο του προέδρου της ΕΠΟ, χωρίς να του δώσει κάποια απάντηση επί του θέματος.

Το ίδιο δημοσίευμα προσθέτει πως αυτό αναμένεται να συμβεί σήμερα, αλλά αν ο Άγγλος αρχιδιαιτητής αποφασίσει να δώσει άλλη μία ευκαιρία σε Τσαγκαράκη και Παπαπέτρου, τότε ίσως υπάρξει παρέμβαση από πλευράς Ομοσπονδίας. Μάλιστα, αναφέρεται η περίπτωση υποβιβασμού των δύο ρέφερι στη Super League 2.

Υπενθυμίζεται ότι, συνάντηση με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ είχε χθες και ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός (συνοδευόμενος από την αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Κάτια Κοξένογλου), κατά την οποία ζήτησε αντιμετώπιση 50-50 από τη διαιτησία.