Η περίπτωση του Χερόνιμο Μπαράλες συζητείται στις τάξεις του Άρη, πρόκειται όμως για μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση λόγω του συμβολαίου του παίκτη με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μετά τη συμφωνία του Άρη με τον Νικόλα Ιωάννου και την άφιξη του Κύπριου επιθετικού στη Θεσσαλονίκη, οι «κίτρινοι» εστιάζουν στην κορυφή της επίθεσης και στην απόκτηση φορ περιοχής. Μέσα στις περιπτώσεις που συζητήθηκαν είναι κι αυτή του Χερόνιμο Μπαράλες καθώς πρόκειται για επιθετικό με αναγνωρισμένη ικανότητα στο σκοράρισμα, ο οποίος είναι φορ περιοχής και φυσικά έχει γνώση της ελληνικής πραγματικότητας λόγω της πολυετούς θητείας του στο ελληνικό Πρωτάθλημα, ενώ στο παρελθόν συνεργάστηκε και με τον Άκη Μάντζιο.

Ωστόσο, πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση καθώς ο 33χρονος Αργεντίνος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης και σ’ αυτό δεν υπάρχει ειδικός όρος που να του δίνει τη δυνατότητα αποδέσμευσης, ακόμη κι αν θελήσει να αποχωρήσει από την ομάδα της Πελοποννήσου.

Αυτό σημαίνει ότι στην περίπτωση που ο Άρης αποταθεί στον Χερόνιμο Μπαράλες είτε θα πρέπει να διαπραγματευτεί με τον Αστέρα Τρίπολης για την αγορά των δικαιωμάτων του αθλητή είτε ο τελευταίος να βρει τρόπο αποδέσμευσης από την ομάδα του. Μέχρι στιγμής οι «κίτρινοι» δεν έχουν μπει σε διαδικασία επαφών με τους ανθρώπους του Αστέρα και στις επόμενες ημέρες θα φανεί αν υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες εξέλιξης αυτής της υπόθεσης.

Πηγή: gazzetta.gr