Πρόθυμοι να παραχωρήσουν τον Μέμφις Ντεπάι με ένα πάρα πολύ μικρό ποσό είναι οι άνθρωποι της Λυών, προκειμένου να μην τον χάσουν ενόψει του 2021, χωρίς να λάβουν το παραμικρό ποσό.

Τον Σεπτέμβριο η Λυών ήρθε σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, για την παραχώρηση του 26χρονου επιθετικού στην ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν.

Όλα έδειχναν ότι την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου ο 26χρονος επιθετικός θα μετέβαινε στην Βαρκελώνη για υπογραφές. Παρ’ όλα αυτά, ο Ντεπάι παρέμεινε στους Λιονέ και όταν είχε ερωτηθεί για τους λόγους για τους οποίους χάλασε η μεταγραφή του, είχε αποκαλύψει πως οι οικονομικοί περιορισμοί που είχαν τότε οι «μπλαουγκράνα» δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί το deal.

Το όνομα του παραμένει παρ’ όλα αυτά στο προσκήνιο για την Μπαρτσελόνα και ιδιαίτερα τώρα μετά την απόφαση του γαλλικού συλλόγου να παραχωρήσει τον Ντεπάι έναντι 5 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει η «L’ Equipe», η διοίκηση της Λυών είναι πρόθυμη να ρίξει την τιμή του διεθνή Ολλανδού 20 εκατομμύρια κάτω, καθώς ενδέχεται  το καλοκαίρι να τον χάσει ως ελεύθερο, χωρίς να βάλει το παραμικρό ποσό στα ταμεία της.

Έτσι, οι «μπλαουγκράνα» δεν αποκλείεται τον Γενάρη να χτυπήσουν ξανά την πόρτα των Λιονέ προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.