Ο Χάβος μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ στο γήπεδο της Τούμπας. Ο έλληνας τεχνικός υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ στην έδρα του έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει τη νίκη.

«Κάθε παιχνίδι και κάθε αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό. Ελπίζω και πιστεύω με τη βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε τη νίκη. Είδα και εγώ σε άλλα παιχνίδια, μεγάλες ομάδες να έχουν υπομονή και να περιμένουν τον αντίπαλο μέσα στο γήπεδό τους».

Είναι ποιοτική ομάδα

«Παρακολουθώντας τη Βιγιαρεάλ, είδαμε πόσο ποιοτική ομάδα είναι. Στο πρώτο πήγαμε πολύ καλά αμυντικά, αλλά δεν πήραμε αυτό που θέλουμε. Στην έδρα μας έχουμε περισσότερες πιθανότητες. Η Βιγιαρεάλ δεν παίζει ποτέ καταστροφικό ποδόσφαιρο και παίζει πάντα με 4-4-2. Εμείς θα παίξουμε για τη νίκη».

Για το αν η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα: «Με δύο νίκες περνάμε στην επομένη φάση. Παντού παίζουμε για τη νίκη. Σεβόμενος όμως τον αντίπαλο και γνωρίζοντας ότι έχουμε απέναντί μας μία ομάδα που είναι ψηλά στο ισπανικό πρωτάθλημα, και η ισοπαλία δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι κακό αποτέλεσμα».

Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος: «Χαρά νιώθω και όχι βάρος. Νιώθω υποχρεωμένος να παρουσιάσω την ομάδα όπως πρέπει, και να είναι ο ΠΑΟΚ ανταγωνιστικός σε κάθε παιχνίδι. Κάθε ευρωπαϊκός αγώνας έχει άλλο κίνητρο. Αλλά δεν δέχομαι αυτό που λένε, ότι οι ποδοσφαιριστές δίνουν ειδικό βάρος στα παιχνίδια της Ευρώπης, από ό,τι στο πρωτάθλημα».

Πηγή: gazzetta.gr