Θέση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League κέρδισε ο Ατρόμητος, ύστερα από τη νίκη με 3-1 επί του Αστέρα στην έκτη και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Superlegue, που του έδωσε την τρίτη θέση στο μίνι-πρωτάθλημα και τέταρτη γενικά στη βαθμολογία.

Νωρίτερα από όλες τις ελληνικές ομάδες θα ξεκινήσει τα επίσημα παιχνίδια ο σύλλογος της Αρκαδίας, καθώς ισοβάθμησε με τους Περιστεριώτες, αλλά υστέρησε λόγω της σημερινής ήττας, ενώ είχε επικρατήσει 1-0 στο ματς της Τρίπολης.

Ο Στέφανο Ναπολεόνι ήρθε με φόρα από τη Λεωφόρο, όπου είχε πραγματοποιήσει πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό και πέτυχε δύο γκολ (7’, 24’), ενώ το άλλο τέρμα των «μπλε» πέτυχε ο Φυτανίδης (37’). Μείωσε προσωρινά ο Ντε Μπλάσις στο 32ο λεπτό. Το ίδιο σκορ με το ματς της κανονικής περιόδου στο Περιστέρι έφεραν οι δύο ομάδες.

Ο Ατρόμητος πήρε μια… μικρή ρεβάνς από τον Αστέρα, καθώς πέρυσι η μεταξύ τους ισοπαλία είχε στερήσει στους σημερινούς νικητές την πρώτη θέση στα play-off.

Αποβλήθηκε στο 39’ ο Λεωνίδας Τσιγαρίδας -βοηθός του Στάικου Βεργέτη- καθώς διαμαρτυρήθηκε για την κίτρινη που δέχθηκε ο Σανκαρέ.

Η τελική βαθμολογία των ομάδων…

Παναθηναϊκός 11
ΠΑΟΚ 10
Ατρόμητος 7
Αστέρας 7

*Στον ΠΑΟΚ έχει επιβληθεί τιμωρία μείον τρία στη βαθμολογία των play-off