Με στόχο τη νίκη με την οποία θα καταφέρει να τερματίσει στη δεύτερη θέση των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, πίσω από τον Παναθηναϊκό, ψάχνει ο Αστέρας Τρίπολης στην έδρα του Ατρομήτου (20:30, Novasports 2).

Οι Αρκάδες κρατούν την τύχη στα χέρια τους, καθώς αν νικήσουν απόψε τους Περιστεριώτες, τότε καταφέρνουν να πάρουν το καλό… εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειώσουμε πως η ομάδα του Στάικου Βεργέτη υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας του ΠΑΟΚ, καθώς έχει επικρατήσει 1-0 του Ατρομήτου, ενώ και σε τριπλή ισοβαθμία, επίσης υπερτερεί των αντιπάλων του (με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και τους Περιστεριώτες να ακολουθούν).

Στο καθαρά αγωνιστικό, προέκυψε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Αστέρα, αφού ο Χερόνιμο Μπαράλες ένιωσε ένα σφίξιμο στους προσαγωγούς και τέθηκε νοκ άουτ, κάτι που προκαλεί πονοκέφαλο στον Έλληνα τεχνικό, καθώς μετά την τιμωρία του Χουάνμα δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος αναπληρωματικός επιθετικός.

Όλα δείχνουν ότι την «κυανοκίτρινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ερνάντεζ, με τους Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλο και Κοντοέ να είναι η αμυντική τετράδα.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Έντο, με τους Μουνάφο και Ουσέρο εσωτερικούς μέσους. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ναβάρο, Ντε Μπλάσις και Καράσκο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαντής, Σέτι, Βάλντο, Κουρμπέλης, Γκοϊάν, Λισγάρας και Παπαχρήστος. Εκτός έμειναν οι Χουάνμα και Μπαράλες.

Πηγή: sport-fm.gr