Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στις δηλώσεις για το ματς της ομάδας του με τον ΟΦΗ στη Super League, τόνισε ότι όποιος θέλει το πρωτάθλημα πρέπει να περάσει από την έδρα του ΟΦΗ.

Παράλληλα ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε πως υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του Μπα που ταλαιπωρείται ακόμη με τον κορονοϊό, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βινάγκρε.

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στη Nova

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Θα είναι πολύ δύσκολο ματς, διότι πρόκειται για ομάδα πολύ καλά προσανατολισμένη, εμπόδιο για όλους τους αντιπάλους της. Πρόκειται για μία έδρα δύσκολη, το παιχνίδι είναι τόσο σημαντικό που μπορούμε να πούμε ότι όποιος θέλει να γίνει πρωταθλητής πρέπει πρώτα να περάσει από το γήπεδο του ΟΦΗ. Σίγουρα υπάρχουν πολλά ματς ακόμη, αλλά όποιος περάσει από εκεί πάει για το πρωτάθλημα».

Για το πρόσωπο του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο με την Σίτι: «Το παιχνίδι με την Σίτι δεν είναι το κριτήριο για τα πρώτα ημίχρονα. Μπήκαμε με υπερβολικό σεβασμό. Ο αντίπαλος μπήκε δυνατά, ενώ εμείς κάναμε το αντίθετο, τον αφήσαμε να κάνει το παιχνίδι του. Ο ΟΦΗ είναι δύσκολος αντίπαλος, θα χρειαστεί δυνατός χαρακτήρας και προσωπικότητα.

Οι παίκτες που θα παίξουν θα πρέπει να είναι αποφασισμένοι. Πρέπει να μπουν δυνατά, δεν μας επηρεάζει αν η νίκη έρθει στο πρώτο ή στο δεύτερο μέρος, σκοπός μας πάντα είναι οι τρεις βαθμοί και όχι αν η εμφάνιση είναι καλή ή όχι σε κάθε ημίχρονο. Οι παίκτες που θα αγωνιστούν πρέπει να είναι μαχητικοί με χαρακτήρα και να τα δώσουν όλα για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για τους τραυματίες: «Έχουμε την περίπτωση του Βινάγκρε που έχει μία μικρή ενόχληση, θα το κρίνουμε την τελευταία στιγμή. Υπάρχει και η περίπτωση του Μπα, ο οποίος είναι θετικός στον κορονοϊό, όλοι οι άλλοι είναι διαθέσιμοι».

Για την κλήση του Ραντζέλοβιτς στην Εθνική Σερβίας: «Είμαστε χαρούμενοι, περήφανοι και ικανοποιημένοι από την πρόοδό του. Είναι ένας παίκτης που έχει προοδεύσει πάρα πολύ και μέσα από τον Ολυμπιακό έχει δείξει την πορεία της εξέλιξής του. Έτσι, δεν υπάρχει καλύτερη αναγνώριση από αυτή την επιλογή στην Εθνική ομάδα. Δεν μπορούμε να δηλώνουμε παρά ευτυχείς που τον έχουμε στον Ολυμπιακό».