Απέρριψε το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης την αίτηση που είχε κάνει η ΠΑΕ Άρης, επί εποχής Σκόρδα, για υπαγωγή στο άρθρο 99. Αυτό σημαίνει ότι ο σύλλογος είναι εκτεθειμένος σε ποδοσφαιριστές και προπονητές που τους οφείλονται χρήματα.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε περίπου έξι μήνες που αποτυγχάνουν οι «κίτρινοι» να μπουν στο ευεργετικό άρθρο, καθώς είχε συμβεί κάτι παρόμοιο τον περασμένο Νοέμβριο, όταν διοικούσε ο Δημήτρης Ηλιάδης.

Μάλιστα, αυτή τη φορά το δικαστήριο δεν δέχθηκε καν να μπει στη διαδικασία να «ανοίξει» την υπόθεση, όπως είχε συμβεί την προηγούμενη φορά. Ωστόσο, ήταν αναμενόμενο ότι θα πάρει αρνητική τροπή το θέμα. Για αυτό ο Παναγιώτης Στεφανίδης, ο οποίος ηγείται του νέου σχήματος, έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιες ημέρες επαφές με πρώην παίκτες και τεχνικούς της ομάδας, στους οποίους χρωστάει, ώστε να επιτευχθεί συμβιβασμός μαζί τους. Η συμφωνία ή μη μαζί τους θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο πλάνο που υπάρχει για συμμετοχή της ομάδας στη Football League.

Πηγή: sport-fm.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.