Διαχρονικά η ΑΕΚ έγραφε ιστορία μαζί με τον κόσμο της. Και φέτος που γιορτάζει τα 90 χρόνια της δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Από κάθε άποψη.

Ακόμα λοιπόν και στη σχεδίαση του επετειακού λογότυπου που αποφάσισε να λανσαριστεί, η διοίκηση της «Ένωσης» βάζει στο… παιχνίδι και τους φιλάθλους της.

Έτσι, όσοι εξ αυτών το επιθυμούν, μπορούν να στείλουν τις προτάσεις τους σε ηλεκτρονική μορφή (jpg. & γραμμική μορφή) στο [email protected] μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας τους, έως τις 29 Μαΐου 2014.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προτεινόμενο λογότυπο να πληροί τις προδιαγραφές για εφαρμογή του στην εταιρική επικοινωνία της ομάδας (έντυπα, μέσα κοινωνικής δικτύωσης) καθώς και σε σειρά προϊόντων εμπορικού χαρακτήρα.

Σημειώνεται, δε, ότι δε θα λαμβάνονται ως έγκυρες όσες συμμετοχές περιλαμβάνουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ενώ η τελική επιλογή του επετειακού λογοτύπου καθώς και η εν γένει χρήση του, υπόκειται στην απόλυτη ευχέρεια της ΑΕΚ.

Πηγή: Sport-fm.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.