Όπως συμβαίνει σε κάθε προεκλογική περίοδο οι υποψήφιοι τάζουν… λαγούς και πετραχήλια. Ιδιαίτερα για το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού που έχει περάσει από «χίλια κύματα» έχουν ακουστεί –και πιθανότατα θα ακουστούν- πάρα πολλά.

Από την «πράσινη» ΠΑΕ όμως, τονίζεται ότι ο κόσμος της ομάδας οφείλει να είναι προσεκτικός και κριτικός απέναντι σε οποιαδήποτε δήλωση, ενώ τονίζεται ότι οι υπαίτιοι για τη μη υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης βρίσκονται εκτός συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

«Εν όψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών λαμβάνουν χώρα συνεχείς δηλώσεις και τοποθετήσεις αναφορικά με το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δηλώνει ότι ο κόσμος του συλλόγου δεν επιτρέπεται να αποπροσανατολίζεται από προσχηματικές ή ανακριβείς δηλώσεις πολιτικών προσώπων.

Περαιτέρω, όλοι γνωρίζουν ότι για τη μη υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης στο Βοτανικό και την μη ανέγερση νέου γηπέδου και αθλητικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, μέχρι σήμερα, οι υπαίτιοι οφείλουν να αναζητηθούν εκτός της οικογένειας του Παναθηναϊκού.

Απέναντι στην ολιγωρία και ασυνέπεια άλλων η σημερινή διοίκηση έδρασε δυναμικά και σε δύσκολους οικονομικά καιρούς κατάφερε να επιστρέψει η ομάδα στη Λεωφόρο και να αγωνίζεται υπερήφανα στη φυσική της έδρα. Η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης είναι Σύμμαχοι. Σεβασμό στον κόσμο του Παναθηναϊκού».

Πηγή: Sport-fm.gr