Τις προηγούμενες μέρες υπήρχαν δημοσιεύματα στην Αγγλία που ήθελαν τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος βρίσκεται σε εξειδικευμένο κέντρο αποθεραπείας για προβλήματα στα γόνατα στην Ιταλία, να κινδυνεύει να χάσει ακόμα και το Μουντιάλ της Βραζιλίας λόγω του τραυματισμού του.

Τέλος σε αυτά τα σενάρια, ωστόσο, επιχείρησε να βάλει ο προπονητής του στην Φούλαμ, Φέλιξ Μάγκατ, ο οποίος υποστήριξε με δηλώσεις του πως ο Έλληνας στράικερ θα είναι σε θέση να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς από την επόμενη κιόλας εβδομάδα.

Επιπλέον, όμως, ο γερμανός τεχνικός θέλησε να κάνει σαφές πως με τους τραυματισμούς ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, διότι από μέρα σε μέρα τα δεδομένα αλλάζουν:

«Ο Μήτρογλου θα επανέλθει. Με τους τραυματισμούς βλέπεις πώς εξελίσσονται μέρα με τη μέρα και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Οπότε κοιτάζουμε κάθε εβδομάδα και αυτή τη στιγμή πιστεύω πως θα είναι μαζί μας την επόμενη εβδομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά λίγες μέρες πριν οι «κότατζερς» αντιμετωπίσουν την Άστον Βίλα για την Premier League.

Πηγή: Sport-fm.gr