Με διαφορετική νοοτροπία απ’ ότι πέρσι θα αγωνιστεί η Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Ντόρτμουντ στα μεταξύ τους παιχνίδια για την φάση των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με τον Καρίμ Μπενζεμά.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής της ισπανικής ομάδας, ο Κάρλο Αντσελότι έχει φέρει σταθερότητα και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

«Τα πάντα έχουν πάει καλά μέχρι τώρα. Έχουμε προκριθεί στους προημιτελικούς και απολαμβάνουμε μια καλή στιγμή. Έχουμε νικήσει σχεδόν όλα μας τα παιχνίδια και νομίζω πως η ομάδα αισθάνεται καλά», ανέφερε ο Γάλλος άσος και πρόσθεσε:

«Έχουμε βάλει στο πίσω μέρος του μυαλού μας το τι έγινε πέρσι και τώρα έχουμε μια νέα ομάδα με μια νέα νοοτροπία. Δεν σκεφτόμαστε για αυτούς, παρόλο που είναι μια δυνατή ομάδα. Θα δώσουμε ότι έχουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Ο επιθετικός της Ρεάλ κατέληξε: «Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε και τους τρεις τίτλους αυτή την σεζόν και πιστεύω πως μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε μια καλή ομάδα, μια αρκετά δυνατή ομάδα για να το κάνει. Ο Αντσελότι έφερε σταθερότητα και αυτό είναι σημαντικό».

Πηγή: Sport-fm.gr