Πιθανή θεωρεί η ιστοσελίδα «Le Buteur» την επιστροφή του Ράφικ Τζεμπούρ στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα του σάιτ της γνωστής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Αλγερινός φορ δεν είναι χαρούμενος στην Αγγλία, όπου αγωνίζεται από τον Γενάρη με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Τσάμπιονσιπ.

«Το ενδεχόμενο να επιστρέψει είναι πιθανό», υποστηρίζουν οι συμπατριώτες του διεθνούς άσου και υποστηρίζουν πως εκτός από την ΑΕΚ, και ο ΠΑΟΚ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Η «Ένωση» θέλει σίγουρα τον 30χρονο, αφού το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε και συνάντηση του Τζεμπούρ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι ο Αλγερινός δεσμεύεται με συμβόλαιο 2,5 ετών με τον αγγλικό σύλλογο, ο οποίος διέθεσε ένα ποσό της τάξεως του 1,2 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, η εφημερίδα «Ωρα των Σπορ» υποστηρίζει πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς ΠΑΟΚ, ασχέτως αν το καλοκαίρι οι Θεσσαλονικείς είχε ακουστεί πως είχαν κινηθεί για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Σε κάθε περίπτωση, αν ο Μελισσανίδης αποφασίσει να πάρει τον Τζεμπούρ, τότε δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη μεταγραφή να ξεφεύγει για τα δεδομένα της Football League.

Πηγή: sport-fm.gr