Νίκη με τον Αστέρα Τρίπολης για να τελιώνει με την υπόθεση παραμονή στην Σούπερ Λίγκα. Αυτό ήταν το μήνυμα του Νίκου Αναστόπουλου μετά την ισοπαλία του Πανιωνίου (1-1) με τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη.

Επιπλέον, ο έμπειρος τεχνικός δεν παρέλειψε να στηρίξει τους παίκτες του για την προσπάθεια που κάνουν αυτή τη χρονιά, ενώ στάθηκε και στη φάση του πέναλτι, για το οποίο κράτησε τις επιφυλάξεις του, διότι, όπως είπε ήταν μακριά.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Πριν από το ματς είχαμε υπολογίσει ότι χρειαζόμασταν τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς. Είμαστε μέσα στο στόχο. Εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουμε. Υπάρχει κόπωση στα παιδιά και χρειάζεται να ξεκουραστούν. Αυτοί οι παίκτες έχουν φάει όλο το λούκι τη φετινή χρονιά, είναι άνθρωποι και αυτοί και τους βγαίνει τώρα η κούραση.

Δεν ξεκινήσαμε καλά, πετύχαμε όμως το γκολ και στη συνέχεια ελέγξαμε το παιχνίδι. Καθοριστικό σημείο του ματς ήταν και η φάση του πέναλτι, που δεν ξέρω όμως αν ήταν πέναλτι γιατί ήμουν μακριά. Στα τελευταία λεπτά ανεβάσαμε την απόδοση μας, είχαμε τις φάσεις. Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω αν ήταν οφσάιντ το γκολ του Καμπάνταη.

Θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Αστέρα, να κερδίσουμε το ματς και να τελειώσουμε την ιστορία.Κάποιοι παίκτες, 12-13, έχουν τραβήξει κουπί φέτος. Δεν θα πρέπει να τους αποδοκιμάζουμε. Αντίθετα θα πρέπει να τους χειροκροτάμε για την προσπάθεια τους από την αρχή της σεζόν».

Πηγή: Sport-fm.gr