Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας παρουσίασε τις νέες φανέλες της και στα social media έγινε χαμός.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μπει σε λίγες μέρες στη μάχη του Nations League και γι’ αυτό το λόγο παρουσιάστηκαν οι νέες φανέλες, οι οποίες γενικά έγιναν δεκτές με ικανοποίηση. Όχι όμως και το γεγονός ότι οι κούκλες που «φορούσαν» τις φανέλες ήταν μαύρου χρώματος, με συνέπεια να γίνει ένας χαμός στα σχόλια κάτω από το σχετικό post στο Twitter.

«Γιατί οι παίκτες είναι μαύροι? Για την Εθνική Ελλαδος μιλάμε , όχι της Γκάνας», αναρωτήθηκε ένας, για να του απαντήσει άλλος ακόλουθος «Γιατί οι παίκτες δεν έχουν κεφάλι; Για την εθνική Ελλάδος μιλάμε, οχι των ακέφαλων καβαλάρηδων».

Ενδεικτικά, τα δύο παραπάνω, του κλίματος και των αντιδράσεων που υπήρξαν, οι οποίες περιγράφονται και από τα παρακάτω σχόλια…

«Υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά τους πειράζει το χρώμα μιας ΚΟΥΚΛΑΣ. Απίθανο».

«Σαν τα φακελάκια στις εκλογές είναι με τη μπλε διαγράμμιση. Άσπρο για δήμαρχο, γαλάζιο για περιφερειάρχη!».

«Για την Εθνική Ουγκάντας είναι;».

«Είναι μαύρες οι κούκλες για να κάνουν αντίθεση με το χρώμα στην στολή!!!! Κοίτα τώρα τι σχολιάζουν. Τυχερή η στολή αν κ πιστεύω θα μπορούσε να είναι πιο δημιουργική. :)».

«Ο Μπατίστα θα την φοραει;;».

«Η φανέλα είναι ωραία… Κ θα ήταν ωραιότερη αν οι διαγώνιες ρίγες ήταν 9 κ κατέληγα στο Σταυρό, όπως είναι η Ελληνική Σημαία».

«Ωραία η εμφάνιση, πραγματικά πολύ ωραία.
Παίχτες της προκοπής δεν έχουμε και εκεί είναι το πρόβλημα…».

«Αυτή η λωρίδα η πλάγια μου θυμίζει λίγο τίτλο στα καλλιστεία. Κατά τα άλλα είναι ωραίες! Επίσης ΒΡΕ […] πως θα έδειχνε το άσπρο πάνω σε άσπρη κούκλα?».

«τελικα εχουμε πολους ρατσιστες σε αυτη την χωρα κριμα καλοφορετη να ειναι και καλη τυχη στην εθνικη μας».

«Υπαρχουν ανθρωποι που πραγματικά τους πειραζει το χρωμα μιας ΚΟΥΚΛΑΣ. Απιθανο».