Χαρακτήρα πρωταθλήτριας έβγαλε στα δύσκολα η Μαν. Γιουνάιτεντ και κατάφερε να ανατρέψει το σε βάρος της 2-0 επί του Ολυμπιακού παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League, όπως δήλωσε ο Πατρίς Εβρά.

«Δείξαμε ότι η Μαν. Γιουνάιτεντ είναι ακόμη ζωντανή, αν και χάσαμε προ ημερών από τη Λίβερπουλ. Ήμουν πληγωμένος από το αποτέλεσμα αυτό και ανυπομονούσα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αντιδράσαμε και πήραμε την πρόκριση. Ήταν σημαντικό για μας να δείξουμε ότι αγαπάμε και σεβόμαστε αυτή τη φανέλα. Όταν φοράς αυτή τη φανέλα τίποτα δεν είναι απίθανο. Αυτό το πνεύμα του νικητή μάς οδήγησε στη νίκη. Τώρα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο. Όταν παίζουμε με αυτό το πνεύμα μπορούμε να κάνουμε κάτι μεγάλο», δήλωσε ο Γάλλος μπακ.

Παράλληλα αποθέωσε τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι. «Θυμάμαι και πέρσι όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα μετά τη νίκη με την Άστον Βίλα και ο Ρόμπιν είχε κάνει και τότε χατ-τρικ. Οι μεγάλοι παίκτες βγαίνουν μπροστά στα δύσκολα, αν και στην πρόκριση επί του Ολυμπιακού… σταρ ήταν όλη η ομάδα».

Πηγή: sport-fm.gr