Μόνο στα… ψιλά δεν θα μπορούσε να περάσει η ενέργεια των έξι μελών της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ να υπονομεύσουν την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς».

Συγκεκριμένα, η Διοίκηση της Ερασιτεχνικής δεν προτίθεται να αφήσει στον «αέρα» την κίνησή τους και πέρασε στην αντεπίθεση καλώντας τους Γασιά, Καπετανόπουλο, Παπατριανταφύλλου, Σταθάκο, Τσαντήλα και Χαμπάκη σε απολογία ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου την ερχόμενη Τετάρτη.

Μάλιστα, εκτός από την απολογία οι έξι αναμένεται να διαγραφούν –για συμβολικούς λόγους- από μέλης της Ερασιτεχνικής.

Αναλυτικά:

«Κλήση σε απολογία
Προς τα μέλη του Σωματείου:

1. Γάσια Γεώργιο του Σπύρου, κάτοικο Αθηνών
2. Καπετανόπουλο Βασίλειο του Κων/νου, κάτοικο Αθηνών
3. Παπατριανταφύλλου Παύλο του Αθανασίου, κάτοικο Αγίων Αναργύρων
4. Σταθάκο Νικόλαο του Φώτη, κάτοικο Κορυδαλλού
5. Τσαντήλα Χαράλαμπο του Παναγιώτη, κάτοικο Μάνδρας
6. Χαμπάκη Κωνσταντίνο του Αναστασίου, κάτοικο Πεύκης

Καλείσθε να καταθέσετε έγγραφο υπόμνημα ή να παραστείτε ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, στις 26 Μαρτίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00, σύμφωνα με το άρθρο 11 και το άρθρο 27 του ισχύοντος καταστατικού του σωματείου μας, προκειμένου να απολογηθείτε σχετικά με το έγγραφο υπόμνημα που καταθέσατε στις 03-03-2014 ενώπιον 1. Του Υπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ιωάννη Μανιάτη, 2. Του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνου Παναγιωτόπουλου, 3. Του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ιωάννη Ανδριανού επί του προτεινόμενου σχεδίου νόμου «Κέντρο αθλητισμού, μνήμης και πολιτισμού του αθλητικού σωματείου της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής» για παράβαση των αρχών του Καταστατικού και εναντίωση στα συμφέροντα του Σωματείου μας.

Αθήνα, 17 Μαρτίου 2014
Για Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Α.Ε.Κ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας».

Πηγή: Sport-fm.gr