Ποδοσφαιριστής της Γαλατασαράι είναι και επίσημα ο Ομάρ Ελαμπντελαουί με τον πρώην μπακ του Ολυμπιακού να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών με συνολικές αποδοχές 4.050.000 ευρώ!

Ο Ομάρ ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την ομάδα του Φατίχ Τερίμ. Η Γαλατασαράι για να πείσει τον Νορβηγό δεξιό μπακ να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό του πρόσφερε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές αποδοχές 4.050.000 ευρώ.

Αναλυτικά την πρώτη χρονιά ο Ομάρ θα εισπράξει 1.3 εκατ. ευρώ, την σεζόν 2021/22 το συμβόλαιο του υπολογίζεται σε 1.350.000 ευρώ, ενώ στην τρίτη και τελευταία χρονιά θα φτάσει το 1.4 εκατ. ευρώ.

«Το όνομα μου είναι Ομάρ Ελαμπντελαουί. Είναι ίσως δύσκολο να το πείτε, αλλά θα το μάθετε, θα το θυμάστε και ποτέ δεν θα το ξεχάσετε», τόνισε χαρακτηριστικά στην παρουσίαση του ο 28χρονος αμυντικός.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που έρχομαι εδώ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο που με δέχθηκε. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και πάρω μέρος στα ματς της ομάδας» πρόσθεσε.

«Ελπίζω αυτή η μεταγραφή να αποδειχθεί επικερδής για την ομάδα μας. Θα ήθελα να συγχαρώ το τμήμα σκάουτινγκ και το τεχνικό επιτελείο μας που έφεραν έναν ποδοσφαιριστή όπως είναι ο Ομάρ», δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλατασαράι, Μουσταφά Τσενγκίζ.

Δείτε τον τρόπο με τον οποίο η Γαλατασαράι παρουσίασε τον Ομάρ. Από το τραγούδι της Νάνας Μούσχουρη και το πάτημα στο τηλεκοντρόλ.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1295384903836733443

Πηγή: gazzetta.gr