Ο Μαουρίτσιο Ίσλα απέρριψε την Μπόκα Τζούνιορς και στη Χιλή υποστηρίζουν ότι του έγινε δυνατή πρόταση από τον Παναθηναϊκό.

Το όνομα του Χιλιανού δεξιού μπακ-χαφ, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στις Γιουβέντους και Ουντινέζε, έχει έρθει στο προσκήνιο για τους πράσινους λόγω των όσων υποστηρίζουν στην πατρίδα του, όπου τα ρεπορτάζ για το θέμα συνεχίζονται.

Τελευταία εξέλιξη είναι η απόρριψη από πλευράς Ίσλα της πρότασης που του έκανε η Μπόκα Τζούνιορς, με τον Χιλιανό δημοσιογράφο του ESPN Ν. Αμερικής, Πάμπλο Ράμος, να αναφέρεται σε αυτή του τριφυλλιού.

«Ο Μαουρίτσιο Ίσλα τελικά απέρριψε την προσφορά της Μπόκα Τζούνιορς. Θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Εν τω μεταξύ συνεχίζει την προπόνησή του στο Αλικάντε», έγραψε αρχικά στο Twitter ο εν λόγω δημοσιογράφος και λίγη ώρα μετά επανήλθε με νέο «χτύπημα», στο οποίο ανέφερε τα εξής.

«Ο Μαουρίσιο Ίσλα έχει δεχθεί πριν από λίγες μέρες μία πρόταση από τον Παναθηναϊκός. Η πρόταση περιελάμβανε τριετές συμβόλαιο, με τις απολαβές να φτάνουν τα 500.000 ευρώ το χρόνο. Παρόλα αυτά όμως, ο Ίσλα έχει και άλλες προτάσεις και δεν θα έχει καταλήξει στην τελική του απόφαση».

Οι πιθανότητες, πάντως, δεν είναι υπέρ των πράσινων, αν και η συγκεκριμένη πρόταση, αν ισχύει, είναι πολύ δυνατή με βάση τα οικονομικά της ΠΑΕ.