Με νίκες και καλή απόδοση στα παιχνίδια προσπαθούν οι παίκτες του Ατρομήτου να στηρίξουν τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Σπανό, ο οποίος κατηγορείται για λαθρεμπόριο καυσίμων, σύμφωνα με τον Λούις Μπρίτο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος της ομάδας του Περιστερίου τόνισε πως ελπίζει φέτος να είναι η χρονιά του συλλόγου, καταφέρνοντας να πραγματοποιήσει τους στόχους που έχει βάλει και τους οποίους στο… παρά πέντε έχασε φέτος.

Όσον αφορά στο μέλλον του ο Μπρίτο δήλωσε πως προτεραιότητά του είναι ο Ατρόμητος, ωστόσο σύντομα θα ξεκαθαρίσει το θέμα της ανανέωσης ή μη με την ομάδα του Περιστερίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον Ατρόμητο: «Κάθε χρονιά πάμε και καλύτερα. Δύο- τρία χρόνια η ομάδα βρίσκεται ψηλά στη θέση που του αξίζει. Αυτό προκύπτει από τη δουλειά του προπονητή, ο οποίος διαβάζει τους αντιπάλους και δουλεύει με την ομάδα. Ακόμη, έχουμε καλούς παίκτες που ακούν τον προπονητή, έχουμε πάθος και θέληση. Τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα αν όλοι τρέχουν για όλους».

Για τους στόχους του συλλόγου:
« Φέτος προσπαθούμε να κάνουμε ότι δεν καταφέραμε τα προηγούμενα χρόνια, αυτός είναι ο στόχος μας. Έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε καλά να συνεχίσουμε έτσι και να τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος. Ελπίζω φέτος να είναι η χρονιά μας».

Για τους προσωπικούς του στόχους
: «Είμαι πολλά χρόνια εδώ και σίγουρα προτεραιότητα είναι ο Ατρόμητος. Αυτό που θέλω προς το παρόν είναι να βοηθήσω την ομάδα, κάνοντας ό,τι καλύτερο και σύντομα θα δείξει τι θα γίνει στο μέλλον».

Για Σπανό: «Μας επηρεάζει τα όσα έχουν συμβεί στον πρόεδρο της ομάδας γιατί πάντα είναι δίπλα μας. Είναι κρίμα γιατί η ομάδα πάει καλά και μπορεί να επηρεάσει την ομάδα και τους παίκτες. Εμείς προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε με την απόδοσή μας για να μην το βάλει κάτω. Ακόμη, αυτό μας έχει κάνει να βλέπουμε τα παιχνίδια πιο δυνατά. Για να κάνουμε τον πρόεδρο μας χαρούμενο».

Πηγή: sport-fm.gr