Στην είσοδο του Ιμπαγάσα στάθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά.

«Όταν μπήκε ο Ιμπαγάσα δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε», ήταν ένα από τα σχόλια του προπονητή της κρητικής ομάδας για τον Αργεντινό, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

«Ο Ολυμπιακός πιστεύω ότι μπορεί να περάσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», πρόσθεσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη στη συνέντευξη Τύπου:

-για το παιχνίδι:
«Μέχρι το 60, δηλαδή όσο είχαμε δυνάμεις μπορέσαμε να αντιδράσουμε απέναντι σε μια ομάδα η οποία έχει πολύ καλό ρυθμό. Μετά όμως με την είσοδο του Ιμπαγάσα δεν μπόρέσαμε. Δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε το ρυθμό του Ολυμπιακού. Κάθε λεπτό αυτοί ανέβαιναν και εμείς πέφταμε.
Ο Ολυμπιακός έχει έναν ρυθμό Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άλλες ομάδες. Εγώ καλούμε να κάνω πολλά πράγματα μέσα σε μικρό διάστημα. Είναι μόλις 9 παιχνίδια. Το σημαντικό όμως σήμερα ήταν ότι προσπάθησαν να κάνουν αυτά που τους ζητήσαμε».

-για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:
Θέλω να ευχηθώ στον Ολυμπιακό να περάσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πιστεύω ότι ένας καλός Ολυμπιακός αυτή την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που βλέπω μπορεί να περάσει. Το έχω ξαναπεί. Είναι 50-50 η πρόκριση.

-για τον Ιμπαγάσα:
Ο Ιμπαγάσα μπορεί να είναι μεγάλος αλλά ξέρει όταν παίρνει την μπάλα που θα τη δώσιε. Και το χάρισμα αυτό είναι μοναδικό. Μας αρέσει που το βλέπουμε αυτό άσχετα αν σήμερα μας πόνεσε αυτό.

-ποια ήταν η «αχίλλειος πτέρνα» της ομάδας του:
Το μεγάλο πρόβλημα που είχαμε ήταν το «πούλημα» τη μπάλας. Εκεί τελειώνεις… Και το πρώτο γκολ που φάγαμε ήταν από λάθος. Ας ελπίσουμε ότι θα τελειώσουμε τα λάθη αυτά…

-Αν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να κρατήσει τον Ιμπαγάσα:
«Δεν μπορώ να σας το πω, αυτό είναι θέμα του Ολυμπιακού».

-για το δύσκολο έργο που έχει μπροστά του ως τεχνικός του Πλατανιά:
Είναι δύσκολη η κατάσταση. Οι προηγούμενοι προπονητές έχουν κάνει καλή δουλειά. Για εμένα δεν φταίνε αυτοί που είναι εδώ η ομάδα. Για τους άλλους ίσως… Τώρα όμως πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Πρέπει κάτι να αλλάξει για να διαφοροποιηθεί κάτι. Είναι το λογικό. Δεν το λέω για να ρίξω ευθύνες στους άλλους προπονητές.

-για το παιχνίδι με τον Άρη:
Είναι κάθε παιχνίδι σημαντικό. Δεν είναι μόνο αυτό. Έτσι και σήμερα. Άσχετα με ποια ομάδα παίζεις πρέπει να κοιτάξεις να πάρεις κάτι. Έχουμε τον Άρη μπροστά και για αυτό θα δουλέψουμε…

Πηγή: Sport-fm.gr