Μια ανακοίνωση που υπογράφουν όλοι οι σύνδεσμοι της Θύρας 13 -όπως τονίζεται- και μέσω της οποίας γίνεται αναφορά στην άμεση ανάγκη να βρεθεί λύση για το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού, εκδόθηκε από τον πολυπληθέστερο σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών του «τριφυλλιού».

Επίσης, καλούνται οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Γιάννης Αλαφούζος και Κώστας Μπακογιάννης να κάνουν όσα πρέπει από την πλευρά τους, για να διευθετηθεί το ζήτημα.

Στην ανακοίνωση της Θύρας 13 -μεταξύ άλλων- τονίζεται: «Δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε αναλύσεις επί αναλύσεων, για το τι έχει συμβεί όλα αυτά τα χρόνια και το τι κοροϊδία έχει δεχθεί ο λαός του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ γι αυτό το πολυπόθητο γήπεδο. Δεν ξεχωρίζουμε κανέναν κρατικό μηχανισμό και καμιά δημοτική αρχή γιατί εδώ και 21 χρόνια όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν από αυτήν την χώρα έπαιξαν τα πολιτικά τους παιχνίδια στις πλάτες του Π.Α.Ο. και του λαού του.

Η πολιτεία τα ρίχνει στις ανύπαρκτες διοικήσεις μας και αυτές με την σειρά τους στην πολιτεία. Και στη μέση ο κόσμος μια ζωή. Η ανοχή τελείωσε με όλους σας. Είμαστε στα όρια μας, θα φτάσουμε στα άκρα αν χρειαστεί».

Επιπλέον, η Θύρα 13 ξεκαθαρίζει: «Μπακογιάννη, Αλαφούζο, Dpg7000 (ποτέ ξανά από εμάς ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ) ΔΩΣΤΕ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ! ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. Γήπεδα αντάξια της ιστορίας του Π.Α.Ο. Τον μήνα αυτόν που λέτε ότι τρέχει, να βγάλετε στον κόσμο ανακοινώσεις ότι προχωράνε όλα και όπως πρέπει αλλιώς..…».

Μάλιστα, σημειώνεται πως «οι κινητοποιήσεις μας για αυτό το θέμα είναι ήδη προγραμματισμένες».