Στις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει ο Παναιτωλικός προκειμένου να κάμψει το εμπόδιο του Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο αναφέρθηκε ο Μάκης Χάβος. Ο έμπειρος τεχνικός, με δηλώσεις του στη Nova, τόνισε πως η ομάδα του παρά τον σεβασμό απέναντι στους «πράσινους» δεν πρέπει να τους φοβηθεί προκειμένου να φτάσει σε ακόμη ένα θετικό εντός έδρας αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Ο Παναθηναϊκός είναι καινούρια ομάδα και είναι λογικό να έχει μεταπτώσεις στο παιχνίδι του ιδιαίτερα εκτός έδρας. Έχουμε δει πολλά ματς που ο Παναθηναϊκός είναι κυρίαρχος αλλά και κάποια παιχνίδια που θεωρητικά ήταν πιο εύκολα να έχει προβλήματα. Θα δείξουμε τον ανάλογο σεβασμό αλλά δεν πρέπει να έχουμε φόβο».

Για το αήττητο της έδρας:

«Είναι σημαντικό γιατί η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο στο ποδόσφαιρο. Στο Αγρίνιο κατά κοινή παραδοχή η ομάδα είναι πολλή δυνατή αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή οι παίκτες που είναι πίσω από τη μπάλα να έχουνε καλές τοποθετήσεις».

Για τον Παναθηναϊκό:

«Παρά το καινούριο της ομάδας, ο κος Αναστασίου πρόβαλε να δέσει την ομάδα. Είναι λογικό να έχει μεταπτώσεις. Έχει κάποια νέα παιδιά που έχουν ενθουσιασμό αλλά και κάποια παιδιά έμπειρα που είναι σημαντικοί παίκτες. Ένα άλλο σημείο που ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός είναι πως μπορεί να μεταβάλλει τον σχηματισμό του μέσα στο παιχνίδι».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Παναιτωλικός:

«Πρέπει να δείξουμε σεβασμό και με την προσωπικότητα που δείξαμε και σε άλλα ματς, να έχουμε την νοοτροπία του νικητή».

Για το τι υπολογίζει περισσότερο από τον Παναθηναϊκό:

«Ο Παναθηναϊκός μεσοεπιθετικά έχει έμπειρους παίκτες που έχουν πολύ ταλέντο. Δεν πρέπει ούτε ένα δευτερόλεπτο να χαθεί η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών γιατί σε αυτό το επίπεδο τα λάθη δεν συγχωρούνται».

Πηγή: Sport-fm.gr