Απαραίτητη θεωρεί την παρουσία του κόσμου στο ματς του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό ο Σα Πίντο. Ο πορτογάλος τεχνικός ζήτησε απ’ τον κόσμο των Κρητικών να γεμίσει το γήπεδο, ώστε να πανηγυρίσει η ομάδα μια σπουδαία νίκη σε σημαντικό παιχνίδι.

«Βρισκόμαστε λίγο πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα που προέρχεται από θετικά αποτελέσματα και όπως έχω μάθει παίρνει θετικά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια στο Ηράκλειο.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το σπουδαίο παιχνίδι και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Στην προσπάθεια μας αυτή θα πρέπει και ο κόσμος μας, όπως κάνει πάντα, να σταθεί στο πλευρό μας. Να δείξει εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και να μα βοηθήσει από την πλευρά του όσο μπορεί για να τα καταφέρουμε.

Τόσο οι παίκτες όσο και εγώ ως προπονητής έχουμε στην σκέψη μας τη νίκη και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Θέλω όμως να παίξουμε με… 12 παίκτες. Θέλω ένα γήπεδο γεμάτο που θα μας στηρίξει. Και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια σπουδαία νίκη σε ένα σημαντικό παιχνίδι».

Όσον αφορά την προπόνηση ο Σα Πίντο είδε τον Αλέξη Περογαμβράκη να μένει εκτός του κανονικού προγράμματος με αποτέλεσμα να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του Ανδρέα Λαμπρόπουλου στο αρχικό σχήμα της ομάδας. Ο 25χρονος μέσος ακολούθησε τις τελευταίες προπονήσεις, όμως η παρουσία του στην αποστολή της ομάδας θα αποφασιστεί στην αυριανή προπόνηση.

Πηγή: Sport-fm.gr