Ο Παναθηναϊκός μετά την πρεμιέρα στην άδεια Λεωφόρο θα αναγκαστεί ξανά να παίξει χωρίς τον κόσμου αυτή την φορά στο ΟΑΚΑ και σε ένα παιχνίδι με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Νίκος Νιόπλιας στην σημερινή προπόνηση… ντόπαρε ψυχολογικά τους παίκτες του και παράλληλα ζήτησε προσοχή, ώστε να μην την πατήσουν οι παίκτες του από την… παγωμένη ατμόσφαιρα. «Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν εξ αρχής δύσκολο. Θα αναγκαστούμε να παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας και πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή για να μην την… πατήσουμε. Ξέρετε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο» είπε μεταξύ άλλων ο Κοζανίτης τεχνικός.

Οι εννιά, ο Λάζαρος και ο Βάσκος

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Oι Σπυρόπουλος, Βύντρα, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Μπουμσόνγκ, Σισέ, Ζιλμπέρτο και Γκαρσία, που αποτελούσαν την πρώτη ομάδα, επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και στην συνέχεια έπαιξαν ποδοβόλλεϋ.  Αυτό το γκρούπ των οκτώ παικτών μαζί με τον Τζόρβα θα είναι σίγουρα στην βασική ενδεκάδα κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά» στο άδειο ΟΑΚΑ. Φαίνεται ότι ο Νιόπλιας δεν έχει κατασταλάξει για δύο θέσεις.  Καντέ και Σαριέγκι «παίζουν» για μια θέση στο πλευρό του Μπουμσόνγκ ενώ ανοιχτό μένει και το αριστερό άκρο της επίθεσης, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να έχει προβάδισμα.

Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε: ασκήσεις με πάσες, εξάσκηση στις σέντρες και στα τελειώματα, και δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Λέτο, Γκοβού και Νίνης, ενώ στη προπόνηση συμμετείχαν και οι Καπίνο, Ραντοβάνοβιτς και Μαχλελής από την ομάδα U-21.

Πηγή: gazzetta.gr