Μπορεί η πλειοψηφία όσων ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο να ασχολούνται αυτό το διάστημα με εξωαγωνιστικά θέματα, ωστόσο στη χώρα παίζεται και μπάλα. Αυτή αναμένεται να τσουλήσει απόψε το βράδυ (19:30, CosmoteSports 1) στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, στη ρεβάνς του 1-1 της Αρκαδίας.

Ο Μάσιμο Καρέρα έχει τονίσει πολλές φορές στους παίκτες του πως η πρόκριση δεν έχει εξασφαλιστεί, παρά το θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς. Μάλιστα, ο Ιταλός τεχνικός έχει πολλά προβλήματα απουσιών να αντιμετωπίσει. Ο Τσιγκρίνσκι δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο 100%, ο Οικονόμου ταξίδεψε στην Ιταλία για να του κατασκευάσουν ειδική προστατευτική μάσκα μετά το χτύπημα που δέχτηκε στη μύτη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Κλωναρίδης έχει ενοχλήσεις και ο Σιμόες είναι τιμωρημένος.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μπάρκας, για να παίξει βασικός ο Τσιντώτας, ενώ αλλαγές αναμένονται σε αρκετά πρόσωπα της ενδεκάδας. Την αποστολή της Ένωσης αποτελούν οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σιμάο, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Ολιβέιρα.

Από την πλευρά του, ο Μίλαν Ράσταβατς θα στερηθεί των υπηρεσιών των Σίτο, Σουάρεθ και Λουίς Φερνάντεθ. Στα θετικά, βέβαια, είναι για εκείνον η επιστροφή του Χερόνιμο Μπαράλες, που είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Την αποστολή του Αστέρα απαρτίζουν οι: Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τασουλής, Πασαλίδης, Κώτσιρας, Μαρτίνεζ, Ματρικάρντι, Βλάχος, Αντζουλάς, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ, Μπόρχα Βερνάντες, Μουνάφο, Μπελοκ, Ιγκλέσιας, Τζίμας, Ριέρα, Μπαράλες, Χουαρέγκι, Κρεσπί.

Υπενθυμίζεται ότι, όποια ομάδα αναδειχθεί νικήτρια του ζευγαριού, θα βρει απέναντί της στα προημιτελικά τον Παναιτωλικό.