Για την αναγκαιότητα της κοινωνικής γαλήνης και την αποφυγή εντάσεων μίλησε, αναφορικά με το θέμα του ΠΑΟΚ, ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για την καθαριότητα που έδωσε στο δημαρχιακό μέγαρο.

«Είναι σοβαρό ζήτημα για τον αθλητισμό, τη ζωή της πόλης και της χώρας. Πρέπει να υπάρχει μια κοινωνική γαλήνη και όχι αυτές οι εντάσεις. Τα προβλήματα πρέπει να λύνονται με τον δικαιότερο τρόπο, από την πρώτη στιγμή που εμφανίζονται» δήλωσε ερωτηθείς για το συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Πρόσθεσε πως ο ίδιος ως δήμαρχος θα «είναι απέναντι σε οποιαδήποτε αδικία συμβεί, σε οποιαδήποτε ομάδα της πόλης». Ο κ.Ζέρβας είπε πως παρακολουθεί τις εξελίξεις και εξέφρασε την ευχή η «υπόθεση αυτή να τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Υπενθυμίζουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσκαλεί τον κόσμο της να δώσει δυναμικό παρών στο ειρηνικό συλλαλητήριο των οργανωμένων οπαδών σήμερα Πέμπτη 30 Ιανουαρίου.

Στη Θεσσαλονίκη βράζουν και οι σύνδεσμοι φιλάθλων του ΠΑΟΚ διοργανώνουν συλλαλητήριο το απόγευμα (18:00) στην Καμάρα, με την ΠΑΕ να το στηρίζει και να στέλνει το μήνυμα της προς τον κόσμο, ζητώντας δυναμικό παρών.