Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων», που τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκονται σε κατάσταση σύγχυσης. Η αδυναμία να βρεθεί λύση στο οικονομικό πρόβλημα, η πίεση των αθλητών που ζητάνε τα δεδουλευμένα τους και η άσχημη σχέση τους με τη διοίκηση, αλλά και η επικριτική στάση του φίλαθλου κόσμου έφεραν τα πράγματα στο απροχώρητο.

Η τελευταία επίσκεψη των οπαδών στα γραφεία του Ερασιτέχνη μερικές ώρες νωρίτερα, ήρθε απλά για να επιβεβαιώσει ότι ήταν σχεδόν αδύνατο να υπάρξει φως στο τούνελ. Ο ισχυρός άνδρας Γιάννης Συγγελίδης υπέβαλε την παραίτησή του, προσβεβλημένος από την ανακοίνωση-επίθεση των αθλητών του πόλο, ενώ αναμένεται να τεθεί εκτός και από το Δ.Σ της ΠΑΕ. Τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν και όλα τα υπόλοιπα μέλη.

Οι επόμενες δύο μέρες είναι κρίσιμες, καθώς από τον Ολυμπιακό δεν θέλουν να οδηγηθεί το θέμα στο Πρωτοδικείο για προσωρινή διοίκηση. Αυτό που θα κυνηγήσουν είναι η εκλογή νέου προέδρου από το Δ.Σ. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης να είναι και πάλι αυτός που θα τεθεί επικεφαλής, σε μια προσπάθεια να σώσει ό,τι μπορεί να σωθεί.

Πηγή: gazzetta.gr