Τα όσα συνέβησαν στην Καβάλα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού έχουν ως συνέπεια το ματς με τον ΠΑΟΚ να γίνει σε άδειο ΟΑΚΑ, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η Σούπερ Λίγκα!

Η… καμπάνα είναι βαριά για τον Παναθηναϊκό, μιας και η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής αφορά το ματς της 6ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό στάδιο, το επόμενο Σάββατο, το οποίο θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Μετά και το επίσημο της υπόθεσης αναμένεται η τοποθέτηση του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 3ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :
ΣΤ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και συνολική χρηματική ποινή σαράντα πέντε χιλιάδες ευρώ».

Στα… μαλακά ο Ολυμπιακός

Από την άλλη πλευρά, όσο αφορά τον Ολυμπιακό που και αυτός είχε κληθεί σε απολογία για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του, έπεσε στα… μαλακά μιας και η ποινή είναι χρηματική της τάξεως των 4000 ευρώ.

Πηγή: gazzetta.gr