Την ευκαιρία να δει από κοντά το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας του ομάδας είχε χθες το βράδυ ο Γκαετάν Μπονγκ, ο οποίος βρέθηκε στα επίσημα του ΟΑΚΑ και παρακολούθησε την νίκη (1-0) του Ολυμπιακού επί της Καλλονής.

Ο Καμερουνέζος μπακ έφτασε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Αθήνα και το πρωί υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές – εργομετρικές εξετάσεις, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι δεν έχει κανένα τραυματισμό και είναι έτοιμος να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μίτσελ.

Ο διεθνής άσος αναμένεται να υπογράψει σήμερα το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν σχεδόν το μισό εκατ. ευρώ, και η Βαλενσιέν θα εισπράξει 1 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Σήμερα ο 25χρονος παίκτης θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ, όπου θα πέσουν οι υπογραφές, και θα ενταχθεί και επίσημα στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Πρόβλημα με Χολέμπας

Την ώρα που ο Ολυμπιακός έχει βρει τον αντικαταστάτη του Χοσέ Χολέμπας, η Μπεσίκτας «τ’ αλλάζει» και – μέσω του Ντενίζ Αταλάι – υποστηρίζει ότι τα χρήματα που απαιτούνται για την μεταγραφή του διεθνούς άσου είναι πάρα πολλά.

Σήμερα, όμως, οι «μαύροι αετοί» θα υπογράψουν με γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για τα επόμενα δέκα χρόνια και το ποσό που θα μπει στα ταμεία τους ανέρχεται στα 150 εκατ. ευρώ.

Πλέον έχουν απομείνει τα τυπικά και ίσως η συγκεκριμένη εξέλιξη επηρεάσει και την υπόθεση του Χολέμπας.

Μπαίνει μπροστά ο Καρεμπέ

Εκτός από τα δύο παραπάνω θέματα στον Ολυμπιακό συνεχίζουν την αναζήτησή για την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής. Ψηλά παραμένει το όνομα του Σαμπού Γιαταμπαρέ, ο οποίος προσπαθεί να πείσει την Μπαστιά να τον αφήσει να έρθει στην Ελλάδα και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη στην υπόθεση, αφού ο γαλλικός σύλλογος αξιώνει περισσότερα χρήματα από όσα είχε πει στην αρχή στον Πιέρ Ισά. Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν για λίγες μέρες ακόμα, ώστε να προλάβουν οι Πειραιώτες να ενεργοποιήσουν τις εναλλακτικές λύσεις που εξετάζουν όλο αυτό το διάστημα.

Ωστόσο, ο «Γαύρος» υποστηρίζει ότι ο Κριστιάν Καρεμπέ ενδέχεται να έχει ενεργό ρόλο στην απόκτηση ενός ποιοτικού χαφ! Μάλιστα, αναφέρει πως στο μεταγραφικό στόχαστο του παλαίμαχου άσου είναι ο Ντέλβιν Ντίνγκα της Μονακό.

Πηγή: sport-fm.gr