Τις περιπτώσεις του Κώστα Μήτρογλου και του Ραφίκ Τζεμπουρ εξετάζει «ζεστά» η Μάλαγα, σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η Marca.

Ωστόσο, στο ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας αναφέρεται πως ο Έλληνας επιθετικός δεν πωλείται και αποχωρεί από τη σχετική λίστα των Ανδαλουσιανών.

Όσον αφορά τον Τζεμπούρ, αγνοώντας το γεγονός ότι δεν έλαβε μέρος στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, το δημοσίευμα κάνει λόγο για «προβλήματα τραυματισμού».

Στη συνέχεια, τονίζουν ότι ο Γαλλοαλγερινός φορ θέλει να φύγει από τους Πειραιώτες και η Μάλαγα προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ στην ομάδα και η προσφορά στον παίκτη ανέρχεται στις 500 με 600.000 ευρώ. Οι απαιτήσεις, όμως, του διεθνούς άσου είναι σχεδόν τριπλάσιες.

Επίσης, η Marca υποστηρίζει ότι η Έλτσε έστειλε άνθρωπό της στην Ελλάδα και διαπίστωσε ότι ο «τρομοκράτης» δεσμεύεται με συμβόλαιο και η μεταγραφή για εκείνους κρίνεται απίθανη. Η ισπανική ομάδα προτίθεται να καλύψει τις απαιτήσεις του παίκτη (ανέρχονται στο 1,5 εκατ. ευρώ), όμως δεν θέλει να δώσει χρήματα στον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα, η «AS» υποστηρίζει ότι εκπρόσωπος του Ολυμπιακού διέψευσε το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Ελισέου.

Πηγή: sport-fm.gr