Μία άκρως δελεαστική προσφορά από την Βίκτορι Μελβούρνης, την ομάδα που ήθελε και τον Γιώργο Καραγκούνη, έχει δεχθεί ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο διεθνής μπακ έχει στα χέρια του πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας και οι απολαβές του θα αγγίξουν τις 600.000 ευρώ τον χρόνο.

Μάλιστα, θα υπάρχουν και πολλά μπόνους επίτευξης στόχων. Π.χ. η κατάσταση του Champions League Ωκεανίας και δύο με τρία εισιτήρια για να μπορεί να έρχεται στην Ελλάδα.

O 32χρονος παίκτης εξετάζει πολύ σοβαρά τη συγκεκριμένη πρόταση και, σύμφωνα με το δημοσίευμα, «αν είχε και παρέα, ήδη θα είχε πάρει το πρώτο αεροπλάνο» για την μακρινή Αυστραλία.

Υπενθυμίζεται ότι ενδιαφέρον για τον Σεϊταρίδη έχει εκδηλώσει και ο Ατρόμητος, όμως για να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση θα πρέπει οι Περιστεριώτες να βρουν έσοδα από πιθανή πώληση παίκτη (π.χ. Μπάρκας) ή να περάσουν σίγουρα στους ομίλους του Europa League.

Πηγή: sport-fm.gr