Ένας άλλος κόσμος είναι η Γερμανία σε σχέση με την Ελλάδα, όπως τόνισε ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο διεθνής άσος που από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Φορτούνα Ντίσελντορφ ξεκαθάρισε πως οι ρυθμοί είναι εντελώς διαφορετικοί σε σχέση με αυτούς στην χώρα μας.

Φυσικά, δεν ξέχασε τον Άρη, όπου ευχήθηκε τη νέα σεζόν να τα πάει καλύτερα κι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στο μέλλον.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στον Arena FM:

«Εδώ τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από ότι τα περίμενα, νιώθω πολύ άνετα από την πρώτη μέρα, δεν υπάρχει καμία σχέση με την Ελλάδα, άλλο επίπεδο, άλλος πλανήτης. Η προετοιμασία μας ξεκίνησε πολύ νωρίς γιατί εδώ το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 22/8, η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, δείχνει πολύ καλά δουλεμένη και νομίζω ότι θα έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, καμία σχέση ο ρυθμός με της Ελλάδας και η άνοδος είναι ο μοναδικός μας στόχος», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι μεγάλη τιμή που μου έκαναν, χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο του Άρη και ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψω στην πόλη μου και στον Άρη, μαθαίνω τα πάντα για την ομάδα μιλάω καθημερινά με πολλά παιδιά και τα μαθαίνω όλες με λεπτομέρειες. Τι εύχεται για τον Άρη στη νέα χρονιά: «Δεν αρμόζει στον Άρη αυτό που περάσαμε πέρυσι, μάθαμε από τα λάθη μας και ελπίζω τα πράγματα να είναι πιο σοβαρά φέτος και εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και σε όλα τα παιδιά».

Πηγή: Sport-fm.gr