Με τη νέα σεζόν, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο «σπίτι» του και τα έργα στο ιστορικό γήπεδο, «Απόστολος Νικολαΐδης», συνεχίζονται καθημερινά.

Η «πράσινη» ΠΑΕ, απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στους οπαδούς του «τριφυλλιού» για εθελοντική δράση και συμμετοχή στα έργα ανάπλασης, ώστε να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν πιο σύντομα οι εργασίες καλλωπισμού και καθαρισμού του εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου.

Μάλιστα, όπως τονίζεται, αυτή είναι η πρώτη από μια σειρά πολλών πρωτοβουλιών που έπονται και θα οργανωθούν από τη διοίκηση του συλλόγου, στο πλαίσιο της ενεργούς συμμετοχής του κόσμου στα δρώμενα και τις ανάγκες της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σε μία καινοτόμο πρωτοβουλία εθελοντισμού, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους φιλάθλους της ομάδας και τους καλεί να συμμετάσχουν ενεργά στα έργα ανάπλασης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Το ιστορικό μας «σπίτι» που βρίσκεται αυτή την περίοδο σε ανακατασκευή, ανοίγει τις πόρτες του σε όλους τους εθελοντές Παναθηναϊκούς και ανανεώνεται σημαντικά από τα χέρια των ίδιων των φιλάθλων του, ώστε σε λίγο καιρό Ομάδα και Κόσμος να επιστρέψουμε μαζικά στη Λεωφόρο για την καινούργια αγωνιστική χρονιά.

Οι εθελοντές θα βοηθήσουν στην ολοκλήρωση των εργασιών καλλωπισμού και καθαρισμού του εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντα χώρου της αγαπημένης μας έδρας.

Η εθελοντική αυτή πρωτοβουλία είναι η 1η από μία σειρά πολλών ακόμα που έπονται και θα οργανωθούν από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τόσο στο πλαίσιο της ενεργούς συμμετοχής του κόσμου στα δρώμενα και στις ανάγκες της Ομάδας, όσο και στο πνεύμα της γενικότερης κοινωνικής προσφοράς ως βασικό στοιχείο της παναθηναϊκής ταυτότητας.

Οι προγραμματισμένες ημερομηνίες για την εθελοντική δράση ανάπλασης της Λεωφόρου είναι:

• Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013 και ώρα 19:00 – 22:00,
• Σάββατο 20 Ιουλίου και ώρα 19:00 – 22:00,
• Κυριακή 21 Ιουλίου και ώρα 9:00 – 13:00 και 19:00 – 22:00.

Σημείο συνάντησης των εθελοντών και υπογραφής της σχετικής αίτησης συμμετοχής, είναι το επίσημο κατάστημα της Greenteam στην οδό Τσόχα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις ενδιαφέροντος παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210 6870708 και 210 6870710 καθημερινά από 9:00 με 17:00».

Πηγή: Sport-fm.gr