Με τους Λέικερς ολοκληρώθηκε ο κύκλος επαφών του Ντουάιτ Χάουαρντ για το μέλλον του. Στη δίωρης διάρκειας συνάντηση παρόντες ήταν πέραν του τζένεραλ μάνατζερ Μιτς Κάπτσακ ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Στιβ Νας, που προσπάθησαν να πείσουν τον 27χρονο σέντερ. Βασικά τους επιχειρήματα ήταν ότι μένοντας στο LA θα παίζει στην πιο πετυχημένη και φημισμένη ομάδα του ΝΒΑ και θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου.

Ο «σούπερμαν», που συνοδευόταν από δύο μάνατζερ, επιφυλάχθηκε να απαντήσει και θα το κάνει μετά από ολιγοήμερες διακοπές. Νωρίτερα είχε συναντηθεί με τους Μάβερικς παρουσία του προέδρου Μαρκ Κιούμπαν αλλά και του Ντιρκ Νοβίτσκι, ενώ προ διημέρου τα είχε πει με τους Ρόκετς που επιστράτευσαν για να τον πείσουν τρεις παλιές μεγάλες μορφές της ομάδας, τους Χακίμ Ολάζουον, Κλάιντ Ντρέξλερ και Γιάο Μινγκ. Οι δύο αυτές ομάδες, Ντάλας και Χιούστον, είναι οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές των Λέικερς για τον Χάουαρντ, ενώ αντίθετα Χοκς και Ουόριορς που επίσης συναντήθηκαν μαζί του δεν φαίνεται να έχουν πολλές ελπίδες.

Σημειώνεται πως ο Χάουαρντ μπορεί να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο 118 εκατ. δολαρίων με τους Λέικερς και μέχρι τετραετές συμβόλαιο 88 εκατ. δολαρίων με οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr