Δεν μας είχε συνηθίσει στα μεγάλα λόγια και στην παρουσίασή του από την Γιουβέντους ο Φερνάντο Γιορέντε προσπάθησε να κάνει την υπέρβαση… Ωστόσο, δεν φαίνεται να τα κατάφερε πολύ καλά μένοντας στα… συνηθισμένα!

«Γιατί αποφάσισα να αγωνιστώ στην Ιταλία… Μα γιατί εδώ παίζει η Γιουβέντους», ήταν η μια από τις προσπάθειες του Βάσκου, ο οποίος συνέχισε: «Ήταν ένα όνειρο να παίξω στην Γιουβέντους. Θέλω να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής και ελπίζω με συμπαίκτες όπως ο Πίρλο να το πετύχω».

Ο πρώην αρχηγός της Μπιλμπάο επεσήμανε ότι είναι πρόθυμος να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την νέα του ομάδα.

«Η Γιουβέντους έπαιξε θαυμάσιο ποδόσφαιρο την περασμένη σεζόν και πανάξια κατέκτησε το πρωτάθλημα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το τρίτο σερί πρωτάθλημα. Έχω μιλήσει με τον Κόντε. Είμαι πανευτυχής που θα παίξω με εκείνον προπονητή», ανέφερε ο Γιορέντε ο οποίος σχολίασε για το Τσάμπιονς Λιγκ:

«Είναι μια πολύ δύσκολη διοργάνωση, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η υποδοχή των οπαδών ήταν κάτι το καταπληκτικό. Είναι φανταστικοί. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω και να τους κάνω πολύ ευτυχισμένους. Αισθάνομαι υπέροχα από άποψη φυσικής κατάστασης. Δούλεψα μόνος μου στις διακοπές και είμαι έτοιμος να μπω άμεσα σε φουλ ρυθμούς», κατέληξε.

Πηγή: Sport-fm.gr