Μόνο τα τυπικά μένουν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο για τον Γιάννη Σκόνδρα και ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Σπανός, θεωρεί πως μπορεί να σταθεί επάξια φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο «ισχυρός» άνδρας της ομάδας του Περιστερίου τόνισε σε δηλώσεις του στον Arena FM πως ο Σκόνδρας έχει και το ταλέντο και τις δυνατότητες να μπορέσει να κάνει καριέρα στην ομάδα της Τούμπας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σπανού:

Για το που βρίσκεται η υπόθεση μεταγραφής του Σκόνδρα στον ΠΑΟΚ: «Είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε καλή επαφή με τον ΠΑΟΚ και πιστεύω τις επόμενες μέρες θα τελειώσει το ζήτημα. Τα έχουμε βρει σε πολλές λεπτομέρειες, απομένουν να ρυθμιστούν κάποιες άλλες ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Εμείς σεβόμαστε την επιθυμία του Γιάννη να πάει στον ΠΑΟΚ και δεν θέλαμε να τον πιέσουμε για την περίπτωση μεταγραφής στο εξωτερικό. Ακόμη και σήμερα, υπήρχε πρόταση από άλλη ομάδα».

Για τον νεαρό διεθνή ως παίκτη: «Για μένα, είναι το επόμενο δεξί μπακ της Εθνικής ομάδας. Τον έχω από 15 χρονών και πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ παίρνει έναν έτοιμο παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνάς του. Είναι 23 χρονών και ήδη έχει παίξει τουλάχιστον 100 παιχνίδια στη Σούπερ Λίγκα. Μέσα στο γήπεδο δεν καταλαβαίνει τίποτα, έχει όλα τα εχέγγυα για να κάνει μεγάλη καριέρα. Θα έχει για πολλά χρόνια ο ΠΑΟΚ ένα καλό δεξί μπακ, όπως και η Εθνική. Με τον σπουδαίο προπονητή που έφερε ο ΠΑΟΚ, τις ευρωπαϊκές παραστάσεις που πιθανώς θα έχει με τον ΠΑΟΚ και τις λοιπές συνθήκες, νομίζω μπορεί να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο».

Για το ότι έχουν αναπτυχθεί καλές σχέσεις ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ατρόμητο, μετά και την πώληση του Ιτάνζ τον περασμένο Ιανουάριο αλλά και για την κατάληξη της φετινής σεζόν: «Υπάρχουν καλές σχέσεις εκτός γηπέδου, εντός γηπέδου τον στενοχωρούμε λίγο (σ.σ. γέλια). Στο τελευταίο παιχνίδι, η μπάλα δεν ήθελε να μπει και χάσαμε κατ’ αυτόν τον τρόπο την πρωτιά στα play off. Αλλά, όταν ήμασταν 18 πόντους πίσω από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αδικία. Αν απομονώσουμε τα play off, σίγουρα ήμασταν ένα βήμα από την απόλυτη υπέρβαση. Εμάς μας ικανοποιεί που έχει μονιμοποιηθεί στις πρώτες θέσεις του ελληνικού πρωταθλήματος, είναι συνεπής στις υψηλές θέσεις. Δεν το κρύβουμε πως είναι στόχος μας να μπούμε στους ομίλους του Europa League».

Για το αν ισχύει πως ο Ατρόμητος τάσσεται σε κοινό μέτωπο με τον ΠΑΟΚ αλλά και τα τηλεοπτικά της επόμενης σεζόν: «Δεν έχω τέτοια αίσθηση. Νομίζω πως αυτά είναι πράγματα που λέγονται ανάμεσα στο δικό σας κλάδο. Εμείς είμαστε ένας συνεταιρισμός με 18 ομάδες και θέλουμε το καλύτερο συνολικώς. Για τα τηλεοπτικά θα το συζητήσουμε και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή συμφωνία».

Πηγή: Sport-fm.gr