Λίγο πριν την προπόνηση της Τετάρτης, ο Φάνης Γκέκας και ο Κώστας Μανωλάς, έκαναν δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου αναφορικά με το παιχνίδι της Εθνικής με την Λιθουανία την Παρασκευή.

«Είμαστε σε καλή κατάσταση. Θα πάμε στο Βίλνιους για τη νίκη. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς και τίποτα άλλο. Όποιες συνθήκες και αν αντιμετωπίσουμε πρέπει να κερδίσουμε. Κοιτάμε την δική μας ομάδα. Θέλουμε να πάρουμε και τα πέντε ματς, δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνει η Βοσνία», είπε αρχικά ο διεθνής φορ ενώ όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι θα πετύχει γκολ, απάντησε: «Θα δείξει την Παρασκευή…»

Από την δική του πλευρά ο Κώστας Μανωλάς τόνισε: «Είναι μία κρίσιμη αναμέτρηση με την Λιθουανία. Θέλουμε πάση θυσία τη νίκη, ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε καλοί και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, λείπουν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος , ο Αβραάμ και ο Μαλεζάς. Υπάρχει όμως βάθος στην Εθνική και θα καλύψουμε τα κενά. Έχουμε διαβάσει τον αντίπαλο και εύκολα ή δύσκολα θα νικήσουμε. Είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό το γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα. Όλοι έχουμε παίξει σε τέτοια γήπεδα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες πάμε για τη νίκη».

Πηγή: Sport-fm.gr