Μεταξύ των όσων είπε ο Πέδρο Μαρτίνς κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ήταν και η προτίμησή του όσον αφορά τους στόχους της ομάδας του στην τρέχουσα σεζόν.

Οι εκπρόσωποι του Τύπου είχαν για πρώτη φορά, εκτός των καθιερωμένων συνεντεύξεων πριν και μετά τα παιχνίδια, την ευκαιρία και τον χρόνο, να ρωτήσουν τον Πορτογάλο τεχνικό για όλα τα θέματα που αφορούν τους «ερυθρόλευκους». Εκείνος επέμεινε στο ότι βασική επιδίωξη εκείνου και των παικτών του, είναι ο τίτλος του πρωταθλήματος.

«Σαφώς και είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι για την πρόκρισή μας στους ομίλους του Champions League. Ωστόσο, αν με ρωτούσατε να επιλέξω ανάμεσα στο πρωτάθλημα και στην πρόκριση στην επόμενη φάση, θα διάλεγα το πρώτο», είπε ο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε επίσης -και μάλιστα αναλυτικά- και για τα νέα πρόσωπα που προστέθηκαν στο ρόστερ των Πειραιωτών, κάνοντας ανάλυση στα χαρακτηριστικά τους, τις θέσεις, αλλά και πόσο υπολογίζει τον κάθε παίκτη.