Τον δανεισμό του Κώστα Μήτρογλου ολοκλήρωσε επίσημα σήμερα η Αϊντχόφεν. Ο 31χρονος επιθετικός πήρε μεταγραφή στον ολλανδικό σύλλογο από τη Γαλατάσαραϊ, σε ένα deal στο οποίο εμπλέκεται και η Μαρσέιγ.

«Θέλαμε να  προσθέσουμε εμπειρία σε μια σχετικά νεαρή ομάδα και να ενισχύσουμε την επίθεσή μας. Ο Μήτρογλου ικανοποιεί αυτές τις απαιτήσεις. Έχει κάποιες δυνατότητες που τον κάνουν ξεχωριστό», τόνισε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της PSV, Γιον ντε Γιονγκ.

«Με τον Λοζάνο να πηγαίνει στη Νάπολι και τους Σαμ Λάμερς και Γκαστόν Περέιρο να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, έπρεπε να προσθέσουμε έναν επιθετικό στην ομάδα μας. Ο Μήτρογλου έχει εξαιρετικές ικανότητες, οι οποίες μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Έχει κερδίσει πολύτιμη εμπειρία με τα χρόνια που παίζει ποδόσφαιρο και ξέρει τι χρειάζεται για να παίξει σε υψηλό επίπεδο», επισήμανε από την πλευρά του ο Μαρκ φαν Μπόμελ, προπονητής της Αϊντχόφεν.

Όσο για τον διεθνή στράικερ, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις με τα χρώματα της PSV: «Γνωρίζω όλες τις λεπτομέρειες για τον σύλλογο. Είμαι έτοιμος για μια νέα περιπέτεια και ανυπομονώ να παίξω στην Ολλανδία και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τρόπαια».